Masanızı Süsleyebileceğiniz Ofis Gereçleri

25-03-2021 14:46
Masanızı Süsleyebileceğiniz Ofis Gereçleri

İçinde bulunduğunuz ortam pozitif hissetmeniz ve daha motive şekilde çalışmanız üzerinde oldukça etkilidir. Çalışma alanının önemli bir kısmını oluşturan ofis masalarını daha üretken ve estetik hale getiren gereçleri kullanarak en yoğun günlerin bile üstesinden gelebilirsiniz. Ofis masanızın dekorasyonunu en iyi şekilde tamamlayan ve daha üretken bir çalışma ortamı hazırlamanıza yardımcı olan ofis araç ve gereçlerini keşfetmeye hazır mısınız?


Organize ve Düzenli Bir Masa Yaratın

Herhangi bir dekorasyon sürecinin ilk adımı, bir şeyleri gruplamak ve kategorize etmektir. Ofis gibi pek çok evrak, belge, dosya, kırtasiye ve elektronik gibi eşyaların bulunduğu ortamlarda düzenli çalışmak için bazı düzenleyici ofis gereçleri kullanabilirsiniz.

 

Evrak Rafı: Dosya veya evrak rafları olarak bilinen ofis gereçleri, farklı malzemeleri ve tasarımlarıyla masanıza estetik bir ambiyans katarken aynı zamanda daha düzenli olmanıza da yardımcı olur. Üç katmanlı tel şeklindeki işlevsel düzenleyiciler hemen hemen her dekorasyon temasına uyum sağlar. Pirinç, beyaz, gold, gümüş veya siyah gibi farklı seçeneklerdeki organizer’ları ofis tarzınıza uygun olarak seçebilirsiniz.

Masaüstü Organizer ve Kalemlikleri: Evrak işlerinizi düzenledikten sonra kalemlerinizi ve diğer küçük ofis malzemelerinizi de organize etmelisiniz. Masada sürekli elinizin altında bulunması gereken zımba, klips, kaşe, delgeç ve makas gibi ofis araç gereçleri için tasarlanan masaüstü organizer’ları vardır. Ahşap, pleksi, plastik veya metal malzemelerden üretilen organizer ve kalemlikler masanıza pratiklik ve derinlik kazandırır.

Kartvizitlik ve İsimlik: Ofise girer girmez mesleğinizi ve unvanınızı ifade eden isimlik ve kartvizitlik benzeri malzemelere ihtiyaç duyabilirsiniz. Pirinç, gümüş veya gold isimlikler ofis masanızın daha estetik ve şık görünmesini sağlar. Söz konusu kartvizitlikler ise işlevselliğiyle olduğu kadar eğlenceli tasarımlarıyla da dikkat çeken ürünlerdir.


Fonksiyonel ve Şık Ofis Araçlarını Keşfedin

Ofis masasında bulunan tüm ürünlerin, üretkenliğinize ve işinize katkı sağlaması önemlidir. Ancak teknik ve tasarımın birlikteliğinden doğan yaratıcı ürünleri seçmeniz aynı anda birden çok işe yarayabilir.

 

Masaüstü Aydınlatmaları: Masaüstü lambası, her ofis masasında olması gereken işlevsel ürünler arasında yer alır. Masada önemli bir yer kaplayan lambaların üzerinde notlarınızı yapıştırmanızı sağlayan ekstra organizasyon bölmeleri olması daha dekoratif ve düzenli bir ortam sağlar.

Masaüstü Tepsileri: Masa tepsileri, ihtiyacınız olan ürünleri elinizin altında tuttuğu gibi ofisinize daha estetik bir ambiyans da katar. Ofis masanızın malzemesiyle uyum sağlayan bir tepsi satın alarak içerisine birkaç saklama kabı, kalemlik ve süs eşyası ekleyebilirsiniz.

Not Kağıtları: Pratik ve kolay şekilde not alabilmeniz için post-it veya küp blok gibi ofis gereçleri satın almanız gerekir. Canlı ve eğlenceli renklere sahip post-it’ler, masanızın daha eğlenceli ve dinamik bir atmosfer kazanmasını sağlar.


Küçük ofis masaları nasıl dekore edilir?

Küçük ofis masalarında birden çok işlevi olan ofis gereçleriyle hem estetik hem de pratik sonuçlar elde edilebilir.

Ofis masasını süslerken hangi renkler tercih edilmelidir?

Ofis masalarında genellikle doğal ve gri gibi klasik tonlar tercih edilse de dekorasyonun genel temasına göre canlı renkler de kullanılabilir.

Olmazsa olmaz masaüstü ofis malzemeleri nelerdir?

Zımba, delgeç, kalemlik, notluk, klips, ataç, makas ve bant gibi gereçler her ofisin en önemli ihtiyaçlarıdır.

Ofis masası nasıl daha profesyonel görünür?

Evrak dosyaları, isimlikler ve minimal eşyalar ofisin daha profesyonel görünmesine katkı sağlar.

Gününüzün önemli bir kısmını geçirdiğiniz ofis masanızın ilham verici ve estetik olması iş performansınızı da önemli derecede etkiler. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.